Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Skiva kasslerna och lägg i en form. Häll såsen över kasslerna. Idag låg en 1,2 kilo tung kasslerbit i kylen och skrek – så det blev en form med ugnsgratinerad kassler tillsammans med svamp, lök och bacon i en sås av bland annat vitt vin (matlagningsvin här) och grädde. 1,2 kilo kassler. 1,2 kilo kassler
Jättemumsig kassler med Italiens touche stod på menyn idag. Skiva kassler tunt & lägg i en ugnsform. Häll smeten över kasslern i formen och strö sedan ost över
Blanda crème fraiche, keso och majonnäs. Skala äpplet och skär tillsammans med gurkan i tärningar. Lägg i allt i kesoblandningen och blanda i burken med ananas, ta gärna lite spad från ananasen också
Lägg kasslern i en liten långpanna eller stekpanna. Tag försiktigt bort nätet på kasslern och skär köttet i skivor och lägg dem tillsammans med såsen i en traktörpanna eller på ett uppläggningsfat
Skiva kasslern. Lägg i kasslern och koka under lock i 10 minuter. Tärna tomaterna och strimla basilikan. Blanda grädde, crème fraiche, tomater, basilika, pressad vitlök och chilisås i en traktörpanna och koka upp