Klicka ner tomatpuré, tillsätt skaldjursfond och det vita vinet. Skiva och fräs grönsakerna till såsen tillsammans med saffran, finskivad vitlök och apelsinskal i smör
Lägg upp pastan, slå över såsen och sätt några hela musslor vid sidan. Tillsätt vin och koka upp. Tillsätt crème fraiche, skivad fänkål, tomatpuré och fond
Reslutatet blir otroligt gott och fonden kan användas till soppa, sås, risotto mm. Vittvin. Blanda fiskfond, vinet och grädde, låt sjuda upp och reducera tills det får en tunn men ändå krämig konsistens
Tillsätt oljan droppvis tills du får en sås liknade majonnäs. Tillsätt lök, zucchini, morot, fänkål, skalade tomater, vittvin, hönsbuljong, kapris och saffran
Gör majonäs och blanda ner grädde, senap och Worchestersås, smaka av med tabasco och salt. Häll över några msk vittvin och droppa över olivolja innan fisken sätts in i ugnen
Bryn saffran och finhackad chili i olja och tillsätt därefter burktomater, matlagningsvin och fond. Skär lök och fänkål i klyftor/bitar och lägg över kycklingen tillsammans med fint skivad vitlök