Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Såsen kan med fördel även serveras tillstekt kyckling. Låt såsen sjuda en stund och servera den varm eller ljummen till kycklingen eller annat kött som legat på grillen
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Servera med sås,potatis och citron klyfta. )Du behöver till 2 pers. 2 torskfileer4 potatisar1 dl ströbröd2 msk riven parmesanost (kan absolut uteslutas)1 ägg1 krm salt ½ citronSåsen. 1 dl cream fra1 tsk senapDill,salt,peppar och curry Gör såsen först
Egentligen skulle jag kunna äta bara fisken, men en god sås är inte fel till det heller. Och har man en god sås, så är det gott med lite kokt potatis också
Såsen innehåller ungefär en miljon ingredienser, tar flera timmar att tillaga, men, kom ihåg. Ett sådant var på en sås som går att använda både för gås och kalkon (och kyckling)
Servera spättan med sås, potatis, citronklyftor och grönsaker. Sås. Fräs upp smör, sänk till medelvärme och stek varje dubbelfilé i 2-3 minuter per sida