Här snålas inte med varken kött eller grönsaker och definitivt inte på smaken. Som jag längtat efter wok och starkasåser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer
Slå det över köttet och strö över champinjonerna och buljongtärningen. 1 köttbuljongtärning. Dela filén på längden, dela den sedan i ytterligare 3 delar per längd
Slå det över köttet och strö över champinjonerna och buljongtärningen. 1 köttbuljongtärning. Ca 600 g fläskfilé Rosmarin Pepparmix Salt 2 dl crème fraiche 2 dl grädde ½ dl mango chutney 1 ½ tsk sambal oelek 1 köttbuljongtärning ½ dl soja 1 brk champinjoner à 400 g
Koka med allt utom köttet som du lägger skuret i mindre bitar i ugnsform. Slå över såsen och sätt in i mitten av ugnen i 200 grader i en timme, Serveras med grönsaker och ev något annat typ potatis. 1 dl sweet chilisås
Sås. Tillsätt finhackad chilipeppar i slutet, var försiktig så den inte blir för stark. Koka upp grädde, vatten, buljong, ketchup, sweet chilisås, ingefära, vitlök och soja i en grytan
Kan också fungera istället för sås till det grillade köttet eller på tapasbuffén. Smaksätt med olivolja och citronsaft (vill du ha en lösare röra, mer som sås,
Sås. Tillsätt finhackad chilipeppar i slutet, var försiktig så den inte blir för stark. Koka upp grädde, vatten, buljong, ketchup, sweet chilisås, ingefära, vitlök och soja i en grytan
Passa då på att exempelvis göra en sås av den sky som köttbiten gav ifrån sig under ugnsbaket. Förslagsvis, kan ni ju servera grillsås samt ugnsbakade morotsstavar och lök med en fräsch sallad med bland annat avokado och stekt halloumi