Vispa ur formen med lite buljong och mät upp skyn. Låt såsen koka upp på nytt och smaka av. Rör ut mjölet med lite vatten till en klimpfri redning och rör ner det i skyn
Om man vill lyxa till det kan man göra en sås på skyn, annars är skyn god som den är. 100 gr rökt skinka. Strö över 1 1/2 dl ost och rulla ihop rullen från sida till sida så att när man skär skivor av rullen så kommer tomater, skinka & gott med i alla skivor. 100 gr rökt skinka. Strö över 1 1/2 dl ost och rulla ihop rullen från sida till sida så att när man skär skivor av rullen så kommer tomater, skinka & gott med i alla skivor
Ha inte för varmt i pannan för skyn skall bli sås till kotletterna (och bränd sky smakar inte gott). Jag hade en liten slatt med ädelost i kylen och några skivor torkad skinka och använde det som smaksättning
Här använde vi olika delar från skinkan. Såsen gjordes på skyn och köttet serverade i bitar. Resultatet är dock ungefär detsamma, ett mört gott kött och en sky med mycket smak i