grädde, grönsaksbuljong, messmör, rönnbärsgelé, sås, sherry, trattkantareller . - lite sherry i skadar inte, likaså en tsk rönnbärsgelé (eller två), ibland kan jag även slå i en en gnutta messmör,
Sås. Häll i fond, sherry och grädde och låt allt koka upp under omrörning. Tillsätt övriga ingredienser och låt såsen långsamt koka ner till önskad konsistens
Smaka av med messmör, salt och peppar. Sherrysås. Blanda sherry, vatten, fond och grädde i en kastrull. Tillsätt mörk redning och låt såsen sjuda i 3 minuter. 1 dl sherry. 2 msk messmör
Häll i fond, sherry och grädde och låt allt koka upp under omrörning. Min syster Anna och hennes kille Johan var på genomresa idag mot fjällen så jag gjorde lite lunch åt oss och jag fick ett paket med älgfärs av min arbetskamrat Micke igår så det fick bli älgfärsbiffar med gräddsås
Smaka av såsen med kryddor, ev sherry, messmör och gelé. sherry och messmör, om man vill. 1. Sätt ugnen på 250 grader vanlig värme, 225 grader om du kör på varmluft
Smaka av med messmör, salt och peppar. Sherrysås. Blanda sherry, vatten, fond och grädde i en kastrull. Tillsätt mörk redning och låt såsen sjuda i 3 minuter. 1 dl sherry. 2 msk messmör
Smaka av med messmör, salt och peppar. Sherrysås. Blanda sherry, vatten, fond och grädde i en kastrull. Tillsätt mörk redning och låt såsen sjuda i 3 minuter
Smaka av med messmör, salt och peppar. Sherrysås. Blanda sherry, vatten, fond och grädde i en kastrull. Tillsätt mörk redning och låt såsen sjuda i 3 minuter. 1 dl torr sherry. 2 msk messmör