salt ochpeppar. Skyn användes i såsen som gjordes på kantareller, plockade i skogen av min moster, och mandelpotatisen grävde mamma upp ur grönsakslandet
Red av såsen med maizena och servera gärna med hasselbackspotatis till. Vitpeppar. Värm upp vattnet, grädden ochportvinet med buljongtärningarna och krydda och smaka av
Peppar. Lägg karrèn i en tät påse och häll över ca 1½ dl portvinoch 1 msk svartpeppar samt 1 finhackad vitlöks klyfta och låt det marineras i 1 dygn. Bryn karrén så den får fin färg och lägg över i en ungsform och häll på lite av fonden,portvinetoch vattnet och låt steka på ca 150- grader i ca 1 1/2 timme och ös lite då och då, täck med aluminiumfolie sista timmen och tillsätt mer portvinoch vatten samt fond så du har en bra grund till såsen. 3 dl portvin
Rör ner spenat, kyckling, pepparoch parmesan i såsenoch koka upp och dra åt sidan. Rör ner soltorkade tomater, timjan, köttbuljong, portvin, grädde och mjölk
Rör ner smör, äggulor, salt ochpeppar. Tänkte att jag skulle ta och dela med mig av receptet på anka med apelsinsås som vi hade som huvudrätt på nyårsafton, eftersom det skulle kunna passa bra att laga nu när det stundar trettondagshelg
Svartpeppar. Värm såsenoch red den smaka av, värm kålen och peppra lite, när brösten är stekta låt dom vila i några minuter och skär ur filéerna, ta ut potatisen och lägg upp som på bilden
Koka sås på portvinoch honung. Portvinssky. salt ochpeppar. Så småningom insåg jag att det ju beror på både vilken del på djuret vi talar om och hur det tillagas