Såsen rörde jag ihop av philadelphiaost, cremefraiche och fiskfond som jag slog över formen. Lax är tacksamt att laga då den är väldigt lätt att variera och så smidigt att alltid ha några filéer i frysen
1 dl philadelphiaost eller cremefraiche. Har börjat skörda mina squash nu, har både gröna och gula och dom går ju att använda i så gott som alla rätter
En kall sås på mosad banan, krossade jordnötter, cremefraiche, curry, salt och peppar. Mitt bästa grilltillbehör, som jag ibland glömmer bort, måste vara världens enklaste sås
Blanda sedan ihop cremefraiche, tomatpure, philadelphiaost, grädde, fond, honung, soya och balsamico i en bunke och häll sedan över såsen på köttet i pannan
Vispa samman crème fraiche, vin, fiskfond och philadelphiaost i en gryta och låt det koka upp. Krämigheten hade säkert mycket att göra med den där överblivna Philadelphiaosten som behövde komma till användning, prickarna hade garanterat med den ansenliga mängden dill och citronskal som vi är generösa med (fullständigt galna i)
Salsasås. Denna tacogratäng är riktigt mumsig, med ett lager av cremefraiche och philadelphiaost – perfekt för er som älskar att ha cremefraiche till tacosen (det är ju så gott)
Knappt en burk Philadelphiaost. Kallrökt lax med en krämig citronsås. Som sagt receptet är på en höft, därför är det viktigt att du själv smakar av såsen så den passar just dina smaklökar