Jag gräddar pizzan med hemgjord tomatsås, riven ost och bitar av buffelmozzarella. När den är färdiggräddad och härligt krispig i kanterna klär jag den med tunna skivor av kalvfilé, nyriven parmesan, ruccola, rostade pinjenötter, flingsalt och olivolja
Servera raviolin rikligt med sås, nötter och riven parmesan. En grön sås till pasta. Som tillbehör ger nötterna det där lilla extra â€krunschetâ€, jag skulle velat ha pinjenötter, men nu hade jag inte de hemma så jag rostade lite cashewnötter istället och körde i mixern nån sekund
Häll såsen över pastan i kastrullen och blanda i pinjenötter och basilika när osten börjar smälta. Tillsätt parmesanost och rör till en nästan slät sås
Denna gång byttes pinjenötterna ut mot solroskärnor och parmesanen mot prästost. Foto. Theres Lundén. I vårt hem frodas basilikan och då passar det bra att göra egen pesto