Åt två såser till men de passade inte riktigt varandra även om de var goda. kycklingfiléäggparmesanostvitlökspulverlökpulverpersiljacayennesalt och pepparRiv osten fint och blanda med vitlökspulver, lökpulver, persilja, salt och peppar
Blanda ned ärtkrämen i pastan och späd med lite av det stärkelserika kokvattnet för att binda ihop såsen med pastan och undvika att det blir en stor klump
Persilja och parmesan till servering. Jag blev så himla sugen på tomatsås, men eftersom endast tomatsås känns som en ytterst okomplett måltid, fick jag gnugga geniknölarna och rannsaka skafferiet, och resultatet blev alltså dessa bönbollar
Låt pastan koka ihop lite med såsen så den drar åt sig lite mer av smaken. Ha i rikligt mer persilja och riv ner lite parmesan om du inte är vegan och koka pastan al dente
Häll såsen i färskpastan, lägg upp på tallrik och toppa med gräslök, chili och ev. Persilja. Ha i alla kryddor och parmesan, smaka av innan du tillsätter senap
Blanda ner färs, vitlök, kryddor och parmesanost. färsk persilja. Kommer ni i håg Oxrulladerna jag gjorde för ett par veckor sedan då det blev väldigt mycket sås över