Pressa i vitlöken, tillsätt oregano, basilika och stek lite till under omrörning. Strö på finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv
Ett tips är att när du har kokat klart pastan och häll av det mesta av vattnet så brukar jag låta silen med pastan hänga över kastrullen som jag kokade pastan i, hälla ned pastan samt lite av vätskan i stekpannan där du har det du stekt och röra om allt så det blandar sig då blir det lite mer "såsigare" pasta (vattnet fungerar som en redning då det är stärkelse i vattnet från pastan) och pastan suger i sig alla smaker från pannan som en svamp
När det gäller såser så hittade jag den här goda såsen i Matmagasinet Grillspecial. Bulgur med färsk spenat, rödlök, soltorkade tomater, ädelost, valnötter och parmesan
Fyll på då och då med vatten i kastrullen, burken skall vara täckt under hela kokningen, annars kan det låta POFF och man får torka kolasås från kökstaket
Blanda färs, vitlök, chilisås och salt till en jämn färs. Sås. Blanda med parmesan och persilja. Mixa avokadon med hjälp av en stavmixer tillsammans med limesaft, pressad vitlök, korianderblad, salt och peppar
Här kommer ett sent tips på vad ni kan käka ikväll. I med färsk spenat och riven parmesan. persilja. Fräs dem och riven vitlök i smör tills de blivit rosa
Blanda ner såsen och persilja i den nykokta pastan. Ta från värmen och blanda ner parmesan. Tillsätt vitlök och scharlottenlök och låt fräsa tills det blir glansigt
Klicka ut smeten på fyra olika bakplåtspapper. Finhacka lök och vitlök och fräs i smöret en stund. Smaka av med ev lite mer salt och peppar och rör ner persiljan
Jag blev så himla sugen påtomatsås, men eftersom endast tomatsås känns som en ytterst okomplett måltid, fick jag gnugga geniknölarna och rannsaka skafferiet, och resultatet blev alltså dessa bönbollar