Sås oxfilé dragon recept

Oxfilé med två såser

Oxfilé med två såser

Dragonsås. Lägg löken i en kastrull tillsammans med dragon, vinäger och vatten och koka tills vätskan nästan kokat in
Oxfilé med två såser

Oxfilé med två såser

Dragonsås. Lägg löken i en kastrull med dragon, vinäger och vatten och koka tills vätskan nästan kokat in
Helstekt oxfilé med dragonsås

Helstekt oxfilé med dragonsås

Dragonsås. Häll i crème fraiche och fond och värm såsen på svag värme. Stek till fin stekyta runt om hela oxfilén
Oxfilé provencale - Recept

Oxfilé provencale - Recept

Vill du ha en Bearnaisesås till…. Dragon (i vinäger, färsk el torkad). Jag har tidigare gjort ett inlägg med Oxfilé provencale, men då skrev jag inte ut något recept
Oxfilé m. Pommes, Rödvinssås & Bea

Oxfilé m. Pommes, Rödvinssås & Bea

Smaksätt såsen med mer dragon, persilja, körvel, salt och peppar. Lördagens middag var fin som sjutton, grillad oxfilé, hemmagjorda pommes, egengjord bea & rödvinssås, ugnsrostade tomater & picklad rödlök
Inbakad oxfilé med bearnaise

Inbakad oxfilé med bearnaise

Har du köpt färdig sås så smaka den först och krydda den om du vill med lite dragon, peppar och pressad citron
Oxfilé med parmaflarn

Oxfilé med parmaflarn

Servera oxfilén med såsen och hasselnötspotatis, toppa med parmaflarn och persilja. 1 1⁄4 kg oxfilé. 2 tsk dragon
Oxfilé med persiljebearnaise

Oxfilé med persiljebearnaise

Servera köttet med såsen och klyftpotatis. Blanda crème fraiche, vinäger, dragon, salt, peppar och resten av persiljan i en kastrull och koka upp
Oxfilé med persiljebearnaise

Oxfilé med persiljebearnaise

Servera köttet med såsen och klyftpotatis. Blanda crème fraiche, vinäger, dragon, salt, peppar och resten av persiljan i en kastrull och koka upp
Oxfilé med parmaflarn - Recept | Arla

Oxfilé med parmaflarn - Recept | Arla

Servera oxfilén med såsen och hasselnötspotatis, toppa med parmaflarn och persilja. 1¼ kg oxfilé. 2 tsk torkad dragon. Receptet gäller för 8 port 1¼ kg oxfilé 2 tsk salt ½ tsk svartpeppar Arla® Svenskt Smör 2 små rödlökar 4 dl Arla Köket® crème fraiche 1 msk vitvinsvinäger 2 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja 1 dl vitt vin salt och peppar 8 skivor parmaskinka Hasselnötspotatis
Triss i sås

Triss i sås

Till dessa såser serverades Grillad hel Oxfilé och Pommes Duchesse. Rör ner dragon och äggulorna. Vi hade delat upp matlagningen, förrätten, efterrätten och såserna till varmrätten skulle jag (vi) göra