Jag gjorde min tomatsås genom att använda en burk krossade tomater av hög kvalité (annars blir såsen bara vattnig) som jag kokar upp tillsammans med oregano, havssalt och lite svartpeppar
Blanda ner pancetta ochparmesan. Hacka löken och strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarätt med liknande smaker
Rör ner spenat, kyckling, peppar ochparmesan i såsenoch koka upp och dra åt sidan. Fräs champinjoner, lök och vitlök i olivoljan och låt det bli färdigstekt på medelvärme
Tag ut och strö rikligt medparmesanochsoltorkadetomater över innan servering. Såsen. Blanda mascarpone med några droppar olivolja, kycklingbitarna, spenaten, soltorkadetomater (spara några til garnering), salt och peppar
Häll såsen vid sidan av biffen och låt puttra ihop i några minuter. Balsamvinägersås. Servera sedan biffen tillsammans med pasta och lite färskriven parmesan