Låt koka ihop och rör ner parmesanen. Servera medfetaostsås och ett gott bröd. Fetaostsås. Paprika som gräddas i ugnen får en härlig fyllig smak, och fyller man dem med köttfärs och lite annat gott blir det en god och nyttig middag
Det som eventuellt blir över kan användas att blanda med kokt pasta - som en pastasås. Paprikaröran som får toppa kycklingen har massor av smak och gör att någon sås inte behövs
I den tillsatte jag bara lite grann creme fraiche och lite matlagninsggrädde och redde sen av den något med maizena så det blev en tjock sås som inte skulle rinna ur pirogerna och ställde den åt sidan så att den skulle svalna
Namnet på gratängen antyder kanske vad som mer som hamnade i gratängsåsen, vi för vår del förknippar i alla fall både parmesanost och kapris medMedelhavsländerna, och färgerna lutar ju åt Italiens flagga
Jag älskar parmesan och denna enkla variant av kall sås som påminner om ceasardressing men är utan ägg med riven parmesan i är väldigt god till kycklingsallad