Och är ni allergisk mot beige mat så ha i lite mer soja och servera haricots vertsen på tallriken utan att röra ner dem i såsen, då kommer det genast se trevligare ut
Den jag ofta gör till vardags blir heller aldrig densamma från gång till gång men är ofta tomatbaserad med tomatpuré, tomatkross, lök och buljong som bas
Finhacka löken och stek. På med senap och vin, låt koka ner. Smula ner lite buljong. En mumsig köttbit, perfekt stekt, med en krämig sås, avocado och hallondressingen från igår
Finhacka löken och fräs den snabbt i smör, häll i buljong och vittvin och låt det koka upp. Middagen kan vi absolut också rekommendera, såsen funkar garanterat fint till de flesta firrar om ni inte vill ha just hälleflundra på era tallrikar
Skala lök, potatis och rotfrukter. Lägg buljong, vatten, grädde och vin i en kastrull. Jag har tidigare ätit laxen, pytten och såsen, men aldrig tillsammans
Om du vill kan du ösa ur buljongen och reda av den för en lite tjockare sås. Kyckling med örter, grönsaker med vitlök och potatis som fått koka i en välsmakande buljong
Lägg i persiljekvistar och häll på vinet och låt allt koka upp. När musslorna öppnat sig, sila av buljongen (spara den) och häll upp musslorna i en sil över en skål