Red av såsen med maizena utrört i lite vatten, låt koka upp och håll den sedan bara varm. Fräs löken med äpplet i varm panna med rapsolja i, krama ur lite vätska ur svampen och lägg i svampen och fräs ordentligt
Béchamelsås. ½ finhackad gul lök. Gör bechamelsåsen genom att värma mjölk och grädde i en kastrull. lingon, finhackad dill, persilja och gräslök till garnering
)Rätt och slätt är det en pizza som ger tunn och krispig botten ( vill man ha den mjukare och lite tjockare kavlar man förstås inte ut den lika tunnt bara helt enkelt ) med egen tomatsås, gul lök och sommarens gula kantareller
Till köttet serverades ugnsrostade färskpotatisar, morötter, lök och diverse örter från trädgården (timjan, salvia, bladpersilja, rosmarin och kinesisk gräslök)
Stek svamp och finhackad lök i en stor klick smör i några minuter. Oftast serverar jag den med enbart bearnaisesås, men nu föll valet på två såser istället, nämligen kantarellsås och bea, (kan inte vara utan den, (Lohmanders))
Finhacka löken. Smörsås. Stek den och kantarellerna i smör. Finhacka löken. Smörsås. Såsen ska inte koka. Lägg upp fint helst i en djup tallrik så att såsen inte rinner ut så mycket
Renskav med kantareller i en gräddig sås. • Skala och hacka löken. 1 stor gul lök. 1 vitlöksklyfta. 200 g färska eller frysta kantareller. 1 stor gul lök. 1 vitlöksklyfta 1 paket bacon. 200 g färska eller frysta kantareller
Slå på såsen. Hacka löken i små bitar och bryn tillsammans med svampen. Grädden på moset var att servera kantareller och helstekt delikatesspotatis till