En väldigt smakrik och tacksam rätt att laga då kött och sås sköter sig själv i ugnen och du kan lägga tid på tillbehör såsomris, potatismos, gratäng, kokt potatis eller som jag gjort idag
Jag kan mycket väl tänka mig att byta ut pastan mot kokt potatis eller ris. Att steka den i skivor vad jag inte sugen på och till slut blev det en härligt god pastasås av det hela
Den härliga, smakrika sky som bildas tar man självklart till vara och gör en passande sås på. Kotletter blir lätt torra och trista när man tillagar dem, men med detta tillagningssätt blir kotletterna saftiga, smakrika och möra
Servera fläskkotletterna med ris och broccoli- och blomkålsbuketter. kokt ris. Currysås. Stek kotletterna, ca 2 minuter per sida i en stekpanna med matfett. Lägg ovanpå kotletterna och gratinera högt upp i ugnen, ca 5 minuter. Koka upp under omrörning och låt såsen sjuda i 3 minuter. 2 st fläskkotletter
Bryn kotletter / grytbitar krydda ej. Serveras med kokt potatis eller ris gärna med en sallad. Smaka av och salta/peppra efter behov, använd maisena för sås konsitens