Häll såsen över fisken och toppa med tomathalvorna. 600 g rödspättafiléer200 g musslor, grovt hackade (ta hellre frysta än på burk)200 g skalade räkor, grovt hackade2 sardell- eller ansjovisfiléer, hackade2 scharlottenlökar, finhackade2 vitlöksklyftor, finhackadeSås
Räcker med en god sås och sallad till. Shorts, kofta, klänning och byxor. Då var det helg igen. Solen tvekar och vet inte riktigt om den ska gömma sig bakom molnen eller titta fram helt
Jag gjorde kryddiga färsbiffar, en kycklinggryta med ajvar, myntasås, tabbouleh, halloumigratinerad sivripaprika, sallad med bönor och fetaost samt bjöd extra ajvar relish och bröd till
Häll inte bort allt fett som smält ner i pannan, lite ska vara kvar till såsen. Hursomhelst, lamm är gott och smakar inte ”kofta” som man brukar påstå om man inte gillar lamm
mer få äta mintsås (som är baserat på yoghurt). gamla favorit kofta (grönsaksbollar) istället. restaurang kanske det finns helveganska såsalternativ, vem vet
Två blusar, en kofta, en top, troser och strumper, två par tights och en myströja =) Annars brukar jag ha jättesvårt att hitta något men nu var det en riktigt rolig shoppingrunda, med roligt sällskap dessutom