Vi parar den med kanongoda asiatiska fiskbollar, som inte är lika mekiga att göra som köttbullar eftersom man skedar i bollar i såsen och låter de koka istället för att steka
 Om man har lite mer tid kan man göra heta wokade räkor, tortilla (kan serveras kall), papas arugadas (saltade potatisar) och rojo mojo (kryddstark kall sås)
Kycklingfiléerna fick dra i saften av en halv citron, lite sweet chili sås, salt, peppar och olja innan de doppades i nöthack (pistagenötter, jordnötter och cashewnötter) och stektes i en panna
Béchamelsås. Skär ut fyra rundlar ur formfranskan, lika stor diameter som på getosten. Red med olja/mjölblandning tills såsen tjocknar, det ska bli som en ganska tjock béchamel
När du smakat av såsen och kokat pastan och känner dig nästan nöjd hackar du lite örter och ropar på din vän att tvätta händerna och ta fram tallrikarna och så äter ni
Kavla ut pizzadegen tunt och bred tomatsås över. Gör en egen tomatsås på en burk krossade tomater, 3 skalade färska tomater (skär kryss i dem och låt ligga i kokade vatten en liten stund - sedan är de enkla att skala), två lagerblad, 1 tesked sambal oelek, 1 tesked honung, en pressad vitlöksklyfta, salt & peppar, en skvätt balsamvinäger och en skvätt vin. Låt allt stå och puttra ca 15-20 minuter så att tomaterna har blivit mosiga och såsen lagom tjock. - stekta kantareller, parmaskinka, tunt hyvlad squash, rödlök- nektarin, getost, ruccola, mozzarella- parmaskinka, pesto, ruccola, marinerad vitlök- rökt skinka, färsk pepparrot, hyvlad squashGrädda i 250 grader 10-15 minuter