Sås. Sås. Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Häll på 1 ½. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur
Häll sedan den ljumma såsen över den inbakade fetaosten och strö över lite sesamfrö. Såsen. Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark
Rör vitlöksost, crème fraiche, persilja och pressad vitlök till en sås och skiva kasslern. Ställ kasslerskivorna med sås emellan på smördegsbottnen så kasslern ser hel ut
Till detta hade vi kokt potatis , sallad och vanlig hederlig brunsås=) Så gott. Idag blev det en lite lyxigare måltid, iallafall för oss=) Inbakad fläskfile fylld med kalkon &lök
Vad gör man när inspirationen tryter och man inte ännu en gång vill äta pasta med tomatsås. Kör morötterna med resten av ingredienserna till en luftig sås
Rör vitlöks ost, crème fraiche, persilja och pressad vitlök till en sås och skiva kasslern. Ställ kasslerskivorna med sås emellan på smördegsbottnen så kasslern ser hel ut