½ msk hel grönpeppar. Stöt peppar i mortel till lagom storlek och häll i såsen. ½ msk hel grönpeppar. Skölj och dela purjolök, paprika i lagom bitar och lägg i såsen
Jag hade idag grönpeppar i såsen men det är lika gott med rosépeppar också. Såsen är väldigt pepprig vilket jag gillar vill man ha den mildare minskar man på pepparen
(Jag tog mer rosé än grönpeppar). (Jag tog mer rosé än grönpeppar). Krossa ca 2 msk rosépeppar, 1 msk grönpeppar i en mortel och blanda ner. Kokade ur stekpannan med 1/2 köttbuljongtärning, 2 dl grädde, 2 dl creme fraiche, ca 2 msk krossade rosé- och grönpepparkorn, 1-2 tsk färsk timjan, 1-2 tsk balsamicocreme. Häll såsen över biffarna och stek dem färdiga i ugnen, 200º, cirka 20 minuter. 2 dl grädde, 2 dl creme fraiche, ca 2 msk krossade rosé- och grönpepparkorn, 1-2 tsk färsk timjan, 1-2 tsk balsamicocreme. Häll såsen över biffarna och stek dem färdiga i ugnen, 200º, cirka 20 minuter Jag kokade potatisar och morötter som jag pressade och serverade till
Mortla svartpeppar, vitpeppar, rosépeppar och grönpeppar - används både till fläskfilén och pepparsåsenMandelpotatis, tar sin lilla tid att skala men är värd besväretFyll på grädde och mjölk så det är strax under potatiskanten
Pepparsås. Ta vara på skyn som skall användas till såsen. Låt såsen sjuda på svag värme i ca 30 min. 2,5 msk grönpeppar. 3 msk grönpeppar. Pepparsås5 dl vispgrädde 2,5 msk grönpeppar 1 tsk svartpeppar 1 tsk rosépeppar 1 dl koncentrerad köttfond 1 dl konjak 1 tsk mushroom soja 1 msk kalvfond Salt Ljus maizenaredning. Cognacsflamberad Oxfilé1,2 kg hängmörad oxfilé mittbiten 3 msk grönpeppar 1 msk svartpeppar 1 msk rosépeppar Matolja dl konjak Salt Smör