Tillsätt sockret och smält det så att det blir ljust brunt. Mixa rostade chilis, vitlökar och sockervattnet med salt med en stavmixer eller kör allt i en mixer till en slät chilisås
1Sås1 klyfta vitlök ca 1 cm färsk ingefära ca 0,75 dl japansk soja (du kan minska mängd och ersätta det med vatten om du vill ha en mild sojasmak) 1 dl vatten 2 msk brunt farinsocker 2 msk chilisås 2 tsk majsstärkelse
Ta ut formen när kycklingen har börjat bli brun. Jag skrev recepten tillsammans, eftersom det var marinaden och dess spad från ugnen som blev grunden till såsen
Om du någon gång varit på en Koreansk restaurang så har du stött på någon variant av denna sås. Fantastisk liten sås som tar det mesta till nya höjder, sötsyrlig och ett måste till Bibimbap eller Bulgogi
Rör ner grädde, soja, chilisås och timjan. Jag bara reducerade såsen och lade till lite grädde, mer vin och lite timjan, stekte svamp som jag lade i och gjorde rotmos att servera till
Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund. Testa gärna denna rödvinssås till en god köttbit, så himla god
Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund. Stekt oxfilé med en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm
När de är krispiga och färdiga slå över sweet chili sås och vänd runt. 2 tsk brunt farinsocker. ca 1 dl Thai sweet chilisås. 2 tsk brunt farinsocker. 3 morötter ca 1 dl Thai sweet chilisås