Ryskt rågbröd recept

Ryskt rågbröd

Ryskt rågbröd

Dag 1. Smula ner jästen i en skål. Rör ut jästen i lite av vattnet. Tillsätt resten av vattnet och rågmjöl och blanda ihop till en lös deg
Rysk färspanna

Rysk färspanna

Köttfärs på ryskt sätt med rödbetor och gurka är gott att servera som vickning. Servera rågbröd eller hårt bröd,

Ryskt Rågbröd på filmjölk.

Antal portioner. 12. Färdigt på. 1h 45 min. Ingredienser. Steg 1. 500 g filmjölk 375 g stenmalt rågmjöl 20 g jäst Steg 2

Ryskt rågbröd med koriander

Rysktrågbröd med koriander "Rusky chl´ep". Människor man möter är både förvånade och hjälpsamma när "riktigt ryskt bröd" förs på tal

Ryskt rågbröd

dag 1. Blanda samtliga ingredienser i en bunke. Täck med plastfolie och ställ på köksbänken till nästa dag

Ryskt rågbröd

1.  Dag 1. Smula ner jästen i en skål. Rör ut jästen i lite av vattnet. Tillsätt resten av vattnet och rågmjöl och blanda ihop till en lös deg

Ryskt rågbröd

Blanda filmjölken med första mängden mjöl och jäst och låt stå i 24 timmar. Tillsätt sedan vatten, honung, den andra mängden mjöl och jäst och blanda i 8 minuter