Blanda köttfärsen med den hackade löken, ägget och grädden. 1 ägg. Tillsätt ströbrödet och örtkryddorna och rör till en jämn smet som du låter vila i kylskåpet en halvtimme
Receptet sägs i orignalversion komma från den Ryska rätten Pojarski som är ryska hackade kalvkotletter utvecklat av en berömd köksmästare från det romanoffska hovet
Mirror Glaze tårtor har ju blivit mycket populärt och det beror nog på den ryska tårtkonstnären Olga Noskova som gör så underbart fina tårtor, rena rama konstverken
Denna gång prövade vi på kokospannkakor som jag hittat hos bloggen Ryska dockor. De var lite ‘äggiga’ i smaken, men med kanel på, så kändes det inte av alls utan blev gott och mättande
Jag hittade receptet hos Ryska dockor. Vispa äggen tillsammans med vatten, olja och salt. Som äggroll med hårdkokt ägg som mosats tillsammans med hemmagjord majonnäs och nypa salt och peppar
har googlat för att hitta vad namnet kommer sig av, men jag hittar inte ens något om peda utan hur jag än gör så hittar jag artiklar om ryska pedagoger