Då brukar jag svänga ihop denna dessertsmoothie som känns extra lyxig med ryskyoughurt. Den är något rundare och krämigare i smaken än turkisk youghurt och tillsammans med grädde så blir det som en god efterrätt
3 dl ryskyoughurt. Börja med att krossa trattkantarellerna i handen och blanda dessa med matlagningsgrädden, ställ in det i kylen och låt stå i ca 30 minuter
Vi åt chilin med salladsblad, riven ost, en salsa med galiamelon och tomat och så ryskyoughurt. Det har puttrat en gryta med chili på vedspisen sedan kl tre i eftermiddag
Där kan ni även läsa vad det är för skillnad mellan Turkisk, Grekisk och Rysk yoghurt om ni inte visste det (det visste i varje fall inte jag i början)
Blanda youghurten med vaniljextrakt och stevia. Rör ner lite av youghurten i det smälta gelatinet. Blanda sedan ner gelatinblandningen i resten av youghurten och rör om ordentligt
ca 3dl creme freich (ev turkisk/grekisk/ryskyoughurt). Blanda runt vid servering ca 1/4 vitkålshuvud ca 3dl creme freich (ev turkisk/grekisk/ryskyoughurt)
1,5 dl ryskyoughurt. Häll i grädde, youghurt, sötströ och citronsaft, och låt härligheten sjuda under lock i ca 20 minuter, eller tills kycklingen är klar. 1,5 dl ryskyoughurt
Vi solade och hörde sedan i högtalarna ( med rysk brytning) wellkåm to de seexxyy vatergymnastiikk. mm beroendeframkallandeTsatsiki på krämig grekisk youghurt pressad vitlök salt peppar och riven avrunnen gurka serveras med olivolja och svarta oliver och ett gott bröd till
Blandfärsbiffar 8 st450 gr blandfärs (50/50) gärna Krav1 tsk fiberhusk1½ dl ryskyoughurt (som sagt, kylskåpsmiddag. )1 äggLite hackad gul lök1 tsk salt, nymald svartpepparOch om man vill – chili exploisons…Rör ner fiberhusken i youghurten och låt det stå en stund