Häll ner pressad citron, smaka av med salt och peppar och lite vitvinsvinäger. Salt. Grov-riv morot och vitkål, grovhacka löken och finhacka vitlöksklyftan
Tillsätt vin, lax, tomatpuré, oliver, kapris, vitlök, salt och timjan. 1-2 tsk salt. Smula fiskbuljongtärningarna i en stor kastrull och häll på vattnet
blanda inte i saltet förrän du börjar grillningen. salt. Skär köttet i ca 4cm stora kuber. Lägg köttet i en plast eller någon annan sorts form(ej metall
Smaka av med salt och eventuellt peppar. 1 tsk salt. Skala och skär rödbetorna i mindre bitar. Lägg dem i en kastrull och häll på vatten och buljongtärningar
salt efter smak. I dag blir det ett recept på en mycket god rysk rödbetssoppa. salt. Även detta recept är taget från 'Vår kokbok' och där kallas soppan borsjtj - rysk rödbetssoppa Jag tror att borsjtj ursprungligen kommer från Ukraina, men det finns varianter av denna härliga rödbetssoppa i flera av länderna på andra sidan Östersjön
Smaka av med salt och peppar. salt och peppar. 0,5 kg färska rödbetor 100 g palsternacka 300 g vitkål 2 st rödlökar 2 st morötter 100 g rotselleri 1,5 l grönsakbuljong 300 g korv (av favoritsort) 3 st vitlöksklyftor 3-4 st kvistar färsk timjan 3 st lagerblad salt och peppar smör eller olivolja till stekning Bladpersilja och gräddfil till garnering
salt, vitpeppar. RYSK FÄRSPANNA. Blanda gräddfil och pepparrot och smaka av med salt och peppar. Köttfärs på ryskt sätt med rödbetor och gurka är gott att servera som vickning