Bred ett lager majonnäs över innan salladen ska ätas. När man tar för sig av salladen blandar man in majonnäsen i salladen och äter gärna med ett gott vitt bröd
Mixa ihop spenaten med senap, vitlök och en deciliter av vardera majonnäsen och yoghurten. Mixa till en slät röra, och rör sedan ned resten av majonnäsen och yoghurten
½ dl majonnäs. Hamburgerbröd 4st1,5 dl mandelmjöl1,5 dl pofiber1,5 msk fiberhusk1-2 tsk bakpulver (en del tycker det blir besk smak med för mycket bakpulver)1 tsk salt2 ägg2 dl rysk yoghurt eller creme fraiche eller liknande3 msk vatten eller mjölk3 msk smält smör eller kokosfettsesamfrön + uppvispat ägg. 2 dl rysk yoghurt eller creme fraiche eller liknande
Blanda ihop yoghurt, majonnäs med dijon och citronjuice och smaksätt med salt och peppar. 1 dl fet yoghurt (tex rysk yoghurt). 1/2 dl majonnäs. 1 dl fet yoghurt (tex rysk yoghurt). 1/2 dl majonnäs
420g 5-minuterssill 1dl majonnäs 1dl rysk yoghurt 1. 1dl majonnäs 1dl rysk yoghurt 1. Har ni glömt eller inte haft tid att lägga in sill till bjudningen på Midsommarafton så kommer här tre snabba tips med 5-minuter sill som går att köpa i närmaste matvarubutik
3 msk majonnäs. 3 msk rysk yoghurt. 3 msk majonnäs. 3 msk rysk yoghurt. Var och storhandlade igår och bestämde mig för att köpa ett paket med kycklingfärs, vilket jag aldrig gjort förut
Blanda i majonnäs, gräddfil, dill (djupfryst), fint tärnad gurka till en smet. Förhållandet mellan ingredienserna kan varieras efter smak, gräddfilen kan uteslutas mot mer majonnäs osv)
Riven ost och en salsarosa lagad på rysk yoghurt, majonnäs och tomatpuré. Vi hade rester kvar från råkostsalladen och eftersom jag i två dagar glömt att ta med mig den som matlåda så var det hög tid att göra något med den