Grov-riv morot och vitkål, grovhacka löken och finhacka vitlöksklyftan. Det är gott att ha lite hackad gräslök över yoghurten och ett gott bröd förståss
Skala, hacka och fräs löken tills den får en gyllenbrun färg. Lägg i levern i löken och fortsätt stekningen tills levern är genomstekt, ca 5 minuter. 2 st stora gula lökar
Skala och strimla grönsakerna och löken tunt. 2 st rödlökar. 3 st vitlöksklyftor. 0,5 kg färska rödbetor 100 g palsternacka 300 g vitkål 2 st rödlökar 2 st morötter 100 g rotselleri 1,5 l grönsakbuljong 300 g korv (av favoritsort) 3 st vitlöksklyftor 3-4 st kvistar färsk timjan 3 st lagerblad salt och peppar smör eller olivolja till stekning Bladpersilja och gräddfil till garnering
Halvera löken och skär den i tunna klyftor. RYSK FÄRSPANNA. Strimla purjolöken. Köttfärs på ryskt sätt med rödbetor och gurka är gott att servera som vickning
Skala rödbetor, lök och morot. Rödbetor är jag också galen i, och igår gjorde jag en rysk rödbetssoppa som var lite mer matig än den jag gjorde förra veckan