Skiva upp korv och låt den koka med de sista minuterna. 300 g korv (av favoritsort). 0,5 kg färska rödbetor 100 g palsternacka 300 g vitkål 2 st rödlökar 2 st morötter 100 g rotselleri 1,5 l grönsakbuljong 300 g korv (av favoritsort) 3 st vitlöksklyftor 3-4 st kvistar färsk timjan 3 st lagerblad salt och peppar smör eller olivolja till stekning Bladpersilja och gräddfil till garnering
0,5 kg rödbeta 100 g palsternacka 300 g vitkål 2 rödlökar 2 morötter 100 g rotselleri 1,5 l grönsaksbuljong 300 g korv (av favoritsort) 3 klyfta vitlök 3-4 kvist färsk timjan 3 lagerblad salt peppar smör, till stekning (eller olivolja) färsk bladpersilja, till garnering gräddfil, till garnering
Svenska lammracks med fänkål & örter samt svensk grillkorv Halloumi. Hallomi-korven var god, men helt ärligt så förstår jag inte riktigt varför man ska peta ner småbitar av hallomi i den
Servera gärna med hemlagad potatismos och en klick smetana eller rysk yoghurt och nybakat bröd. Lägg i dolmarna och ovanpå dem ett lager skivad kallrökt sidfläsk, Sremskakorv och rökta revben
Klassisk Rysk kötträtt Biff Stroganoff är en rätt som varit populär i många år. Med en god Falukorv med hög kötthalt, är Korv Stroganoff riktigt god den med
Lithells Middagsakut levererade en god middag för hela familjen och på menyn stod Provencalsk korvgryta med rouille, komponerad av kocken Mattias Larsson
När jag tog bort kuddöverdragen från de två småkuddarna var det som att öppna en rysk docka. Det är lite som att hålla en korv framför en hund för att få honom dit man vill ibland