Köttfärs på ryskt sätt med rödbetor och gurka är gott att servera som vickning. RYSK FÄRSPANNA. 2 dl hackad salt- eller ättiksgurka. Blanda i purjolök, rödbetor, gurka, buljongtärning, salt och peppar och låt alltsammans steka på svag värme ca 10 minuter. 2 dl hackad salt- eller ättiksgurka
Hacka gurkan och rödbetorna var för sig och lägg upp i skålar. Idag får du recept på en rätt som kallas för rysk köttfärs, en bra vardagsrätt som smakar gott
Ibland slank det med några skivor saltgurka också. När vi var i Riga brukade vi passa på att äta på en restaurang som serverade pelmeni, vilket man kan säga är en rysk variant av fylld pasta
Vänd ner de hackade äggen, lök och gurka och blanda runt. 2 msk creme fraiche/smetana/rysk yoghurt*. En bit finhackad färsk gurka (ca 5 cm). 2 msk creme fraiche/smetana/rysk yoghurt*
Lägg den rivna gurkan i en sil och strö över salt. 500 g rysk youghurt. 2 dl riven gurka. Efter alla bakorgier Najni ägnat sig åt på senaste tiden, har det nu återigen blivit dags för ett hederligt gammalt middagsrecept
Till detta hade jag en hamburgare gjort på älgfärs, lök, bacon, sallad, beasås, ost och gurka. 2 dl rysk yoghurt eller creme fraiche eller liknande. 2 ägg 2 dl rysk yoghurt eller creme fraiche eller liknande
Det är ju superlätt att fixa fröknäcken med ost eller en skål rysk yoghurt med bär. I. RECEPT. Lunchtips. Matig mejerifri sallad med tonfisk och avokado