ev frukt och/eller bär till dekorering. Ett rysk besök i mitt kök. Dekorera tårtan efter tycke med vitchoklad, vispgrädde och ev färska frukt eller bär
Vill man ha lite fräschare smak, serveras Pascha med färska eller frysta bär. Pascha är en gammal rysk rätt som man unnade sig vid påsken, den största ryska helgen
Kanderade, torkade spritindränkta frukter och bär, blandade i en söt och mycket luftig deg med massa olika aromer, kardemumma eller kanel, riven skal av apelsin eller citron
Istället för grädde kan du ta Rysk yoghurt/Kesella med blåbär (ev. 100g naturella bär. Börja med att blanda allt utom mandelmjölet i en bunke och vispa (med elvisp) tills det blir en jämn smet
Då brukar jag svänga ihop denna dessertsmoothie som känns extra lyxig med rysk youghurt. Bär gillar jag och det gör att man kan variera smoothien så man inte ledsnar
Bärglass med avokado. För ett tag sedan tipsade jag om snabb bärglass och här har jag gjort lite ändringar i receptet men den är fortfarande lika snabbfixad