Bitar av fiskfilén eller portionsbitar avryggfile kryddas med salt och lite peppar. Sedan följer min egen favorit som kanske inte alltid blir så vacker
En fisk som jag hade väldigt lite kunskaper om men när jag frågade hos min fiskhandlare så fick jag informationen att den var ett mellanting mellan torsk och havskatt i smak och konsistens
Naturligtvis går det bra att använda andra typer av svamp. Blanda ner crème fraiche och philadelphia. Den här första gången blir det god och smakrik kantarellsås till en bit mild torsk
Häll av spadet från räkorna. Krav- eller MSC-märkt. 600 g torskfilé. 2 dl crème fraiche. Krydda fisken med salt och låt stå i rumstemperatur ca 10 minuter
Ta fisken ur ugnen när den är klar och häll av spadet. Blanda ihop champinjonosten med crème fraichen. Ryggfileavtorsk 6 bitar ca 740 g. 2 st champinjonost på tub från Kavli à 300 g. 5 dl crème fraiche
, 1 pkt Ryggfilé avTorsk 390g. 1 pkt lätt crème fraiche paprika chili. Dela den lätt tinade fisken och grönsakerna i grova bitar och lägg i glas-eller keramikgryta, Slå ev