Tina fisken, låt rinna av på hushållspapper. Värm ugnen till 175°C. Lägg fisken i en ugnsfast form, pressa över citronen, ringla över olivoljan och salta lätt
För ett tag sedan fick vi leverans av Brobergs fisk med fiskar jag aldrig tillagat bl a ryggfilé av Långa och Marulk så gissa hur sugen jag då var på fisk
Laxen var en ryggfilé som serverades med färspotatis, bondbönor och gräddmajonnässås. Efter att ha fått tag på en av de bästa laxbitar jag någonsin skådat, var det dags att ta sig hemåt för att fixa ihop lördagslunchen
4 bitar ryggfilé av torsk. Tina fisken. Krydda den med salt och peppar. Lägg fisken i smord eldfast form. Mosa fetaosten och rör samman den med pressad vitlök och grädde
Lägg ryggfiléerna i en smord ugnsform. 4 ryggfilé av torsk, 3-4 msk tacosås, 1/2 dl nachochips, gröna bönor, morötter eller andra kokta grönsaker. Lägg cirka 1 tsk – 1 msk tacosås på varje ryggfilé. 4 ryggfilé av torsk
400 g torskrygg (ryggfilén). 400 g torskrygg (ryggfilén). Igår var det dags igen för kockduell. Vår tur att kavla upp ärmarna och visa vad vi kan prestera i vårt kök
Passa på när ryggfilén är billig vilket den ofta är om man köper hel bit. Glasnudelsallad med ryggbiffDen här asiatiska salladen är superfräsch och fantastiskt god
Hemma fanns det ryggfilébitar av Alaska pollock, som behöver varieras, 1 gul paprika, en bit grön paprika, några frysta bönor för färgens skull och lite röd chili för smakens skull. ALASKA POLLOCK I KRYDDSTARK SÅS 4 bitar ryggfilé av Alaska pollock eller annan vit fisk1 msk smör, 1 msk olja 2 dl vatten 1 paprika, gul, röd, grön efter tillgång10-20 brytbönor eller andra bönor1-2 cm röd chili eller lite chilipepparsalt, svartpeppar1-2 tsk maizena potatis efter matlustenblomkål, lika mycket som potatis räknat i volym eller mindre. 4 bitar ryggfilé av
Hej. Äntligen har jag börjat jobba igen. eller inte, var så himla trött i morse när klockan ringde. Kan säga att det var super svårt att somna igår, så himla kvavt
600 g ryggfilé (ytterfilé) välputsad och skuren i portionsbitar. 600 g ryggfilé (ytterfilé) välputsad och skuren i portionsbitar 1 msk smör och 1 msk matolja till stekning av köttet några droppar vitt vin och biljong eller vatten till lammskyn 1-2 tsk Colmans senap