Stek ryggbiffen i smör på båda sidor. Strimla kålen med osthyvel och skala och skiva löken tunt. Fräs kål,lök och pressad vitlök i smör så den får lite färg och mjuknar något
Grovhacka vitkålen och skiva salladslöken. 2 skivor ryggbiff eller entrecôte à 150-200 g. 600 g vitkål. 2 skivor ryggbiff eller entrecôte 150-200 g. 600 g vitkål
Skiva alla grönsaker i lagom stora bitar och riv vitkålen med t. En enkel men smakrik nudelsallad inspirerad av det asiatiska köketIngredienser300 gram ryggbiff1/2 gul paprika1/2 röd paprika1/2 gul lök1 morot50 gram cashewnötter2 champinjoner1 msk mango chutney1 tsk soja1 dl riven vitkål1 msk sesamfrön200 gram nudlarSaft från 1/2 citronSvartpeppar och saltInstruktionerBörja med att tärna köttet i bitar som är cirka 2×2 cm stora bitar. 4Dela receptet med dina vänner Tweet Pin It Receptet postades i Asiatiskt, Huvudrätter, Recept, Sallader och Paprika, Ryggbiff, Vitkål. Obligatoriska fält är märkta * 300 gram ryggbiff
Vi grillade även ryggbiff som jag köpt på Thuressons. Finstrimla vitkålen och skala och riv moroten. Glad jag gjorde det för den var riktigt fräsch och passade perfekt som tillbehör till spjällen och den grillade ryggbiffen
Man använder fint nötkött typ ryggbiff, entrecote eller liknande och blandar det med en kryddblandning, wokar det och serverar i salladsblad tillsammans med tex ris
Mangon i nudelsalladen ger en fin sötma och kryddighet och med mediumstekt ryggbiff till, blir detta en lyxig vardagsrätt eller en riktigt bra bjudrätt