Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. 1/2 dl rödvinsvinäger. Häll på farinsockret fräs på ett kort ögonblick och fortsätt med rödtjutet och vinägern och låt det koka 10 min. 1/2 dl rödvinsvinäger
Lägg ner äggulorna i en kannmixer, tillsätt ljummet vatten, lite salt och vinäger. Mixa till en slät puré i kannmixer, smaka av med crème fraiche, salt och vinäger
Blanda med olja, vinäger,. Sätt ugnen på 150°. Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten 15-20 min. Ta bort skalet med fingrarna och skär betorna i bitar
En bit ryggbiff är gott, men tillsammans med en bra rödvinssås blir det riktigt riktigt gott. Vi bjöd på rostade rotfrukter, ryggbiff, getostkräm och denna fantastiska rödvinssås
Det här receptet är på oxfilé men det går lika bra med tex ryggbiff, rostas eller entrecote. 800 gram ryggbiff i bit, hel oxfilé eller rostas. 1,5 msk vitvinsvinäger. Häll vinäger, vin, dragon, svartpeppar och schalottenlöken i en kastrull och låt reducera tills det återstår ca 3 msk vätska. 800 gram ryggbiff i bit, hel oxfilé eller rostas. 1,5 msk vitvinsvinäger