Smaka av med senap, salt och peppar. 2 skiva ryggbiff. 2 tsk fransk senap. 2 skiva ryggbiff Svampsås. 5 st gul lök 1 st vitlöksklyfta salt och peppar smör eller margarin 1 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kalvfond 2 tsk fransk senap Servera med
När allt blivit mjukt och fått lite färg, häll på grädden och senapen. 300 g Oxfilé/ryggbiff. 1-2 tsk dijonsenap beroende på styrka. 1-2 tsk dijonsenap beroende på styrka
Det här receptet är på oxfilé men det går lika bra med tex ryggbiff, rostas eller entrecote. Lägg äggulorna, senapen och reduktionen i ett rent kärl som passar till en stavmixer
4 8 stora potatisar 600 g ryggbiff eller oxfilé 3 gula lökar 1/2 kruka persilja ca 5 msk smör ca 3 msk olja salt och vitpeppar Till servering äggulor och senap Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken