Resterna strimlades och blandades med rödlök som sjudits i olja, salt, socker och ättika till en egen sallad som man kan ha till lite vad som helst och den varar i kylskåp i ett par veckor tack vare ättikan och saltet
Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull. Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…
rödlök. rödlök. Vaknar upp till en härligt solig morgon här i Göteborg. Våren är kommen. -) Med våren kommer ju också grillen fram mer och mer vilket gör matlagningen väldigt enkel tycker jag
Sist fick ekologisk ryggbiff följa med mig hem. 1 äggula • knappt 1 deciliter rapsolja • 1 skvätt vitvinvinäger • lite pressad citron • hackad rödlök • färsk persilja • färsk dragon • salt • 1 liten nypa vitpeppar. Vispa äggulan med vinägern och citronen • droppa försiktigt i oljan samtidigt som du vispar • stek rödlöken mjuk och blanda i majonäsen • blanda ner kryddorna 1 deciliter rapsolja