Ryggbiff person recept

Lågtempererad ryggbiff med pumpasallad och pumpacreme…

Lågtempererad ryggbiff med pumpasallad och pumpacreme…

Marinaden till salladen blandades på måfå och här är det den personliga smaken som spelar in. Att tillreda en bit ryggbiff med sin fagra kappa på i 75 grader i ugnen till den har fått sin magnifika innertemperatur på 57 grader och sedan steka på en knaprig yta kan höra till något av det bästa som finns
Ryggbiff på grillen...Yammie!

Ryggbiff på grillen...Yammie!

Något som är otroligt gott är en riktigt härligt hängmörad ryggbiff, som man grillar och serverar på planka med diverse goda tillbehör

Ryggbiff med citron & ruccolasmör

200 g ryggbiff/person. 200 g ryggbiff. 4 portioner.  . Citron & ruccolasmör. 100 g smör. 50 g ruccola (finhackad eller finklippt)
Grillad ryggbiff med pestosallad

Grillad ryggbiff med pestosallad

Detta använde jag till två personer. grillad ryggbiff med en god pestosallad. Två fina ryggbiffar med kappan kvar
Krämig pasta med ryggbiff

Krämig pasta med ryggbiff

Igår hade vi kalas och då bjöd vi på en krämig pasta med ryggbiff. Skär ryggbiffen i tärningar. Jag lagade mat till 12 personer, men receptet nedan är anpassat till 8 personer. Till 8 personer behöver du. 1 kg ryggbiff. Till 8 personer behöver du. 1 kg ryggbiff
Japansk currygryta med ryggbiff

Japansk currygryta med ryggbiff

Tillsätt sedan currybitarna, en bit per person, och börja röra i kastrullen tills vattnet tjocknar och blir grytliknande
Biff med bambuskott – som på kinakrogen, fast godare!

Biff med bambuskott – som på kinakrogen, fast godare!

(4 personer). 300 g ryggbiff (lövbiff funkar också i värsta fall). Kram Karin 4 personer. 300 g ryggbiff. I onsdags lade jag ut en bild på min middag på både instagran (@ensmakavkarin) och Facebook, precis som jag alltid gör när jag lagat något smarrigt
Grillad högrev, en fusion mellan gammalt och nytt…

Grillad högrev, en fusion mellan gammalt och nytt…

En skomakarlåda skall enligt recept innehålla ryggbiff och serveras med potatismos, stekt sidfläsk och aromsmör och den rätt som jag idag bjuder på är alltså en förkokt högrevsbit även kallad Texas biff som sedan grillas och serveras med de klassiska tillbehören