Marinaden till salladen blandades på måfå och här är det den personliga smaken som spelar in. Den hackade pumpan lades i en stekpanna tillsammans med lite olja och fick bryna på låg temperatur till denna fått lite färg och började mjukna
Innertemperaturen väljer du själv. Ryggbiff. Bryn ryggbiffen i en varm stekpanna. ca 800 g ryggbiff i bit (räkna med 150-200 g perperson). 1ca 800 g ryggbiff i bit (räkna med 150-200 g perperson). Detta tar ca 1 h och 15 min, beroende på den ugn man har och vilken temperatur man vill ha på köttet
Den fungerade också utmärkt till förrätten som bestod av tunt skivad och hastigt stekt ryggbiff, serverad med kastanjer, Karl Johansvamp, brynt smör och en underbar dragonemulsion
Hon kan även bränna på en skiva ryggbiff som är hennes favorit om jag inte är hemma. Det saknar vi helt… Så är du som läser detta den personen så hör av dig till oss
För 2 personer behövs. 2 fina bitar ryggbiff (eller annat nötkött). Grilla i het grillpanna ca 2-3 minuter per sida. 2 personer behövs. 2 fina bitar ryggbiff (eller annat nötkött)
“Mmmm… man behöver inte köpa dyr ryggbiff för att få en god biff-middag. Till nästa gång bör vi dock komma ihåg att man kan köpa betydligt mindre köttbitar, det behövs inte så mycket perperson som man kanske tror, då oxbiffarna inte drar ihop sig så mycket när man steker dem