3 msk färsk finhackad oregano. Hittade en för mig ny och spännande (och LCHQ-vänlig) gratäng som tillbehör till grillat kött och som kändes kul att testa
Helstekt ryggbiff med en pepprig kant och hackade färska örter. 900g ryggbiff Smör 1 vitlöksklyfta Kryddor. Flingsalt, svartpeppar grovhackad, färska örter (jag hade rosmarin, basilika, timjan och oregano Sätt ugnen på 170C. 900g ryggbiff
Härliga entrecôter och möra ryggbiffar. HELGRILLAD RYGGBIFF MED BEA, TOMAT & BÖNPURÉ. RYGGBIFF. RYGGBIFF. ca 900 g hel bit ryggbiff. 1 msk finhackad färsk oregano. ca 900 g hel bit ryggbiff. 1 msk finhackad färsk oregano
Jag marinerade ryggbiff med den och serverade den även som tillbehör istället för bearnaisesås, det blev galet gott, fräscht och hett så den rekommenderar jag varmt till alla grillare där ute
När alla dessa är med blir det ju oftast åt samma håll vad gäller smaken på maten/såsen men igår tog jag mindre av en del av dessa [de fanns inte med i originalreceptet] och oreganon som stod med i receptet tog jag lite mer av istället
Flap meat som jag har fått äran att prova denna gång har ungefär samma nötsmak som ryggbiffen vilket kanske kan hänga samman med att denna styckdetalj är en del av biffen, placerad direkt under
Om du vare sig kan få tag på njurtapp eller flankstek, så pröva med hel ryggbiff, men var då mycket försiktig när du grillar den, då ryggbiff är känsligare än både njurtapp och flankstek