Hackad lök, morot och timjan frästes på i en såskastrull toppad med smör i några minuter. Enligt många skall man aldrig göra rödvinssky på något vin som man inte vill dricka vilket jag nog kan hålla med om
Eftersom det känns som höst här i Sundsvall så passar det med lite vintriga smaker. Just det här receptet kommer från en kokbok som heter ”Kombinera Mat och Vin”
Ta sedan av den från plattan och häll i balsamicovinäger, rött vin och buljong. Balsamicosås. Låt inte morot och sparris ligga i den varma kastrullen för länge utan servera genast Ryggbiff
Ta kastrullen från värmen och häll försiktigt i vin, oxfond och balsamicovinäger. Servera köttet med purén, såsen, champinjoner, bondbönor och haricots verts
Ryggbiffarna fick lite salt och peppar på sig innan vi stekte dem i regält med smör. -)Köpte dessa underbara ryggbiffar, perfekta i köttet och det insprängda fettet, precis som det ska vara
Hackad lök och kantarell med smör i traktören, en skvätt vitt vin, en fond och skvätten med vatten. Sås Förväll kantarellerna så att all vätska försvinner