Servera med smöret samt valfritt tillbehör. Citron & ruccolasmör. 200 g ryggbiff/person. 50 g ruccola (finhackad eller finklippt). 200 g ryggbiff. 50 g ruccola (finhackad eller finklippt)
blanda ihop kronärtskockor, ruccola, tomater och pesto. grillad ryggbiffmed en god pestosallad. snitta kappan på ryggbiffen så den inte rullar ihop sig när den läggs på grillen
En grillad ryggbiff kryddad med flingsalt o svartpeppar som läggs på ruccolabädden. Och med de frästa coctailtomaterna som fick sig en toucht av tranbärsvinägerna blev som "handen i handsken"
Torka av köttet med hushållspapper. Bred pepparrotsvisp på ena sidan och lägg på ruccola. Lägg sedan på det skurna köttet med salsan och all sås som blivit på brädan
Och krydda direkt därpå med balsamvinäger, olja och svarpeppar. Ruccolasallad. Grilla bröden med snittytan nedåt i grillpannan, bara tills de blivit varma och köttet vilat klart
ryggbiff. Skala gurkan, dela den i bitar och blanda med sallad,mynta, koriander och basilika. Ruccola. Riv vitlöken och blanda med 2 msk soja och lime i en skål
En fräsch sallad emellanåt är inte helt fel och även här har vi Afrika som inspiration med den fantastiska chermoulan som piffar upp till helt andra smaker än vad vi är vana vid
I fredags köpte jag en rejäl bit ryggbiff. De önskade också små potatisar bakade med skal i ugn. Jag gjorde också en enkel, men smakrik, sallad på ruccola och små tomater