1000 g potatis 1000 g ryggbiff (av dovhjort) 2 krm svartpeppar 2 krm salt 250 g smör ca 1 dl mjölk ca 1 msk vispgrädde 500 ml bearnaisesås 25 g parmesanost, riven 500 g grön sparris 1 krm salt 1 ml citronsaft 200 g kantareller (gula) 2 msk majsstärkelse 0,5 l vispgrädde 3 msk oxfond
Denna rätt med en lågtempererad ryggbiff skulle dock kunna få mig att ge skyhöga poäng. Potatiskaka är potatismos som blandats ut med ost och diverse kryddor efter behov och smak och som sedan packas i formar
Stek spenaten i smör med salt till den mjuknat. Potatiskaka. Smaka av med salt och peppar. Ha eventuellt i med redning om den blir för lös och med vatten om den blir för trögflytande
Denna fantastiska ryggbiff av älg serveras tillsammans medpotatiskaka och lite persiljesmör. Stek potatiskakan på medelvärme några minuter så den får en fin färg
Denna fantastiska ryggbiff av älg serveras tillsammans medpotatiskaka och lite persiljesmör. Stek potatiskakan på medelvärme några minuter så den får en fin färg