Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull
Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
Servera ryggbiffenmedklyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Du behöver4 portioner400 g ryggbiff1 röd chili, finhackad1 pressad vitlökOlivoljaSmörFlingsaltSvartpeppar16 potatisarOlivoljaFlingsaltFärsk timjanRydbergs bearnaisesåsSalladGör såhärLåt ryggbiffen vara rumstempererad. Stek ryggbiffen 2 minuter på varje sida (rosarött kött). 400 g ryggbiff
Att köpa klyftpotatis är oerhört onödigt då potatis är en sådan billig vara så att göra egen blir bra mycket mer ekonomiskt, för att inte tala om hur pass mycket godare det är
Servera potatisen till en medium rare ryggbiff…Det är grejer det. Så kan man ju äta en vrålgod satanisk ryggbiff till och då kommer man rocka hela natten
Servera löken till biffarna medklyftpotatis och kokta haricots verts. klyftpotatis. Torka av köttet med hushållspapper och låt det rumstempereras i minst 30 minuter. Stek det ca 3 minuter per sida i en stekpanna med ljusbrunt matfett. Stek den i en stekpanna med matfett, ca 5 minuter. 2 st ryggbiff
Servera gärna medklyftpotatis och en god dressing. Halstrad tonfisksashimi med avokadosallad. Tärna avokado, gurka och mango och blanda med chili, koriander, salt, svartpeppar och sesamolja
Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen