Låt koka under lock på svag värme (ryggbiff eller rostbiff ca 5 min, innanlår eller fransyska ca 20 min) eller låt det puttra längre tid om du vill ha köttet mörare
Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen
innanlår eller ytterfilé). 500 gram strimlat oxkött (strimlor av ryggbiff. Bryn köttet på hög värme, köttet ska bara få färg och det ska gärna vara rött invändigt
4 Ryggbiff. 7 Ytterlår & Innanlår. 6 Ytterlår & Innanlår. 4 Ryggbiff. På den nya sidan är tanken att du ska få recept och inspiration att laga mat med delar från hela djuret
Grillad ryggbiff med wasabi-bearnaise, parmesanfries och sojaslungade gröna bönor. Här förbereds Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse & picklad scharlottenlök
Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka. Segare kött som innanlår, rostbiff, fransyska eller lövbiff marinerar skivat eller tärnat (till spett) du över natten eller längre i kyl
Skala, finhacka och fräs löken tillsammans med svartpeppar i lite smör/olivolja i en kastrull. Tillsätt Cognac, vatten och kalvfond och låt det koka i 5 minuter
"Krydda" i mycket matlagning400-500 g benfritt Nötkött (ryggbiff, rostbiff, innanlår eller fransyska. Låt grytan puttra under lock en stund (ryggbiff eller rostbiff ca 5 min, innanlår eller fransyska ca 20 min), på ganska svag värme. suveränt tillbehör 400-500 g benfritt Nötkött (ryggbiff, rostbiff, innanlår eller fransyska
Ryggbiff. Innanlår. Oavsett om man tillagar köttet på grillen, i ugnen, stekpanna eller kanske i en Sous Vide så ska man alltid gå på innertemperaturen för att avgöra om köttet är klart