Ryggbiff grönpeppar recept

Supersnabb Entrecote med grönpepparcognacsås

Supersnabb Entrecote med grönpepparcognacsås

½ msk grönpeppar. Skiva entrecoten i två centimetertjocka skivor. Gnid in med grillkrydda och stek på hög värme efter önskemål (en del vill ha köttet genomstekt – andra föredrar det rött inuti)
Varmrätter till nyårs

Varmrätter till nyårs

Fläskfilégratäng med grönpepparsås. Mortla grönpepparen och blanda alla ingredienser i kastrull. 0,5-1 msk grönpeppar. 2 skivor ryggbiff. 0,5-1 msk grönpeppar. 2 skivor ryggbiff
Ryggbiff med klassisk pepparsås och potatiskaka

Ryggbiff med klassisk pepparsås och potatiskaka

Fräs lök, grönpeppar, svartpeppar, paprika och dragon- och paprikapulver i rikligt med smör. 1msk hel grönpeppar i lag. 4st ryggbiffar. 1msk hel grönpeppar i lag
Ryggbiff med grönpepparsås

Ryggbiff med grönpepparsås

or ryggbiff. Grönpepparsås. grönpeppar i. Smält lite smör i en kastrull, lägg i löken samt krossad grönpeppar
Helstekt oxfilé med kantarellkräm

Helstekt oxfilé med kantarellkräm

En god saftig ryggbiff och mitt hjärta slår volter. Krydda med salt och peppar, gärna en pepparblandning med lite grönpeppar och rosépeppar i
Pepparstek

Pepparstek

Pepparstek kan göras även på ryggbiff eller entrecôte, välj den styckdel som passar plånboken bäst. 600 g oxfilé (eller ryggbiff eller entrecôte). 3-4 msk hela pepparkorn av svartpeppar, grönpeppar, rosépeppar och lite vitpeppar
Skomakarlåda

Skomakarlåda

Stöt grönpeppar och rostad vitpeppar i en mortel. Fräs schalottenlök, grönpeppar, dragon samt den rostade vitpepparen i lite smör utan att det tar färg
råbiff recept

råbiff recept

Grönpeppar i lag. Blanda köttet med oljan och smaka av med salt och mortlad grönpeppar. 280 g putsad ryggbiff
Råbiff (recept)

Råbiff (recept)

Grönpeppar i lag. Blanda köttet med oljan och smaka av med salt och mortlad grönpeppar. 280 g putsad ryggbiff

Pepparbiffar

600 g oxfilé eller ryggbiff. 1 msk torkad grönpeppar. Skär filén i 2-3 cm tjocka skivor, biffen i 1-2 cm tjocka skivor

Ost- och grönpepparsmör

Häll av lagen från grönpepparn. Rör ihop smör, ost och grönpeppar. 2 tsk grönpeppar i lag. Rör smöret mjukt

Pepparstek

4 portioner4 bitar oxfilé, ca 200 gram (går bra även med ryggbiff alt rostbiff)2 msk hel svart- eller grönpeppar½ tsk senapspulver2 msk solrosolja4 msk konjak2 dl crème fraîcheLåt köttet stå i rumstemperatur i en halvtimme innan tillagningen - det gör köttet mörare. 4 bitar oxfilé, ca 200 gram (går bra även med ryggbiff alt rostbiff)