Gnid in varje ryggbiff med olivolja, krydda sedan med salt och peppar på båda sidor. 600 g ryggbiff. 1 tsk dijonsenap. 1,5 msk dijonsenap. 600 g ryggbiff 850 g fina potatisar 2 klyftor vitlök, finhackade några kvistar timjan, finhackade några kvistar rosmarin, finhackade 1 tsk dijonsenap 0,5 citron 4 msk olivolja havssalt svartpeppar olivolja. sås2 bananscharlottenlökar, strimlade 4 msk utspädd köttbuljong 1 dl grädde 1,5 msk dijonsenap 1 msk grönpepparkorn i lag 1 msk worchestershiresås smör
500 g ryggbiff. 2 msk dijonsenap. Skär köttet i stavar, 1x1x5 cm. Skär korvarna i skivor. Ansa, snitta och skölj purjolöken och skär den i sneda skivor
300 g Oxfilé/ryggbiff. 1-2 tsk dijonsenap beroende på styrka. 1-2 tsk dijonsenap beroende på styrka. För alla tvivlare så kommer här ett recept signerat Mr O
Det här receptet är på oxfilé men det går lika bra med tex ryggbiff, rostas eller entrecote. 800 gram ryggbiff i bit, hel oxfilé eller rostas. 1 tsk dijonsenap. 800 gram ryggbiff i bit, hel oxfilé eller rostas
500 gram strimlat oxkött (strimlor av ryggbiff. 2-3 tsk dijonsenap. Bryn köttet på hög värme, köttet ska bara få färg och det ska gärna vara rött invändigt
Vi grillade även ryggbiff som jag köpt på Thuressons. Glad jag gjorde det för den var riktigt fräsch och passade perfekt som tillbehör till spjällen och den grillade ryggbiffen