Russinbröd russin recept

Russinbröd

Russinbröd

Blanda i ägg, russin och de två mjölsorterna. 1 dl russin. Rör ut jästen i farinsocker, kanel och salt. Häll sedan på det fingervarma vattnet ca 37 grader
Russinbröd/kaka

Russinbröd/kaka

1½ dl russin. Blanda ihop rubbet. Smörj och bröa/mjöla en brödform. Grädda långt ner i ugnen i ca 45 min i 200 grader
Mörkt Russinbröd

Mörkt Russinbröd

160 g russin (ca 2,5 dl). 160 g russin (ca 2,5 dl). Det här receptet kommer från tidningen BAKA. Det är mycket likt Leilas "Turbolimpa" som länge varit en av mina favoriter i brödväg
Russinbröd
 – recept

Russinbröd
 – recept

Tillsätt socker, salt, russin, det uppvispade ägget och blanda om. 1 dl russin. Smula ner jästen i en bunke
Snabbt russinbröd

Snabbt russinbröd

1 dl russin. Sätt ugnen på 200°. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i porter, gräddfil, sirap och lingon
Russinbröd

Russinbröd

2 dl russin. Värm degvätskan med oljan till fingervärme (37°). Smula jästen och rör ut den i degvätskan. Tillsätt Fiberhusk och Fibrex och låt blandingen stå i 10 minuter
Nöt- och russinbröd

Nöt- och russinbröd

Tillsätt därefter nötter och russin och blanda så att de blir jämt fördelade i degen. 400 g Russin. 400 g Russin
Dadel- och russinbröd

Dadel- och russinbröd

Lägg dadlar, russin, linfrö och krossad råg i en bunke. 1 dl russin. Steg 1. Ta bort kärnorna på dadlarna och skär dem i små bitar
Aprikos och Russinbröd

Aprikos och Russinbröd

1 dl russin. 1 dl russin. 3-4 dl filmjölk. 1 dl hackade aprikoser. 1 dl pumpakärnor. 1 dl solrosfrön. 3 dl valfritt mjöl
Glutenfria nyttiga fruktbröd

Glutenfria nyttiga fruktbröd

Till det här brödet har Kristin inspirerats av ett recept från dietist och IBS-experten Sofia Antonsson – Glutenfria russinbröd (receptet kommer från boken Lugn mage med gott bröd)
Russinbullar

Russinbullar

Snabba russinbröd. Slå hett vatten över russinen och sila genast av dem. 2 dl russin. Russinbullar 150 g smör. 2 dl russin
Stort russinbröd

Stort russinbröd

Tillsätt russin, vatten, honung och olja. Dag 1 kväll1 dl Russin. 1 dl Russin. Det här med att baka matbröd, eller baka över huvudtaget är svårare kan jag tycka än att laga mat

Russinbröd

Tillsätt resten av degspadet, salt, russin och det mesta av mjölet. Recept. Anna Lundqvist. tis, 2013-08-13 10

Russinbröd

Tillsätt grahamsmjöl och russin och rör om. Recept. Anna Stefansson. mån, 2013-10-07 20. 50. 3h 0min. (0). Häll vattnet i en bunke och smula in jästen

Havre- & russinbröd i långpanna

Därav innehåller brödet en skvätt av lite olika mjöler, plus havregryn och russin. Blanda nästan allt mjöl, jäsblandning, salt, russin och havregryn i en bunke
Mörkt filmjölksbröd

Mörkt filmjölksbröd

Min dotter som är förtjust i russin gillar detta ”russinbröd”. Receptet är taget från Jag har ändrat lite i det eftersom originalreceptet hade aprikoser och russin, jag har provat mig fram till att dubbel russinmängd är mycket bättre