Denna goda sallad gjorde jag till lunch här en varm sommardag. Hade bara skummat genom receptet dagen innan och även om det var kort, så hade jag glömt osten, men gott blev det i alla fall, så det är säkert rena himmelriket med osten till
Så här i början av det nya året är det ju många som tycker att en sallad är fräscht och behövligt. Så jag tänkte dra till med ett enkelt salladstips som gör sig fint som ett tillbehör
Här om dagen så låg det en påse ruccolasallad i kylen och bad om att få användas så fort som möjligt, den hade inte fått vara med i helgens matlagning som det först var tänkt, så förmodligen var den lite stött
Servera på en bädd av ruccolasallad och ringa över lite balsamico crème, klart. Åt middag med ett par vänner i helgen och vi ville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetor med chèvre och valnötter
1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis3 msk olivolja1 msk gourmetsalt (jag tog ett smaksatt med örter och rosépeppar)4 salladslökar, strimlade1 stor påse ruccolasallad el. 1 stor påse ruccolasallad