Varma sallader är verkligen perfekt sommarmat. I Linas matkasse denna vecka var det en tonfiskvariant. Men eftersom inte alla i familjen äter tonfisk serverade vi den uppdelad så kan man plocka ihop sin egen favorit
4 port750 g färskpotatis1 röd lök1 knippe grön sparris1 påse ruccolaDressing. Jättegod potatissallad som jag tyckte var riktigt god fast det var med ruccola
Till det serverades det ruccoladressing och citron. Medan köttet är i ugnen gör ruccoladressingen. Servera köttet i skivor med tomatsalladen, ruccoladressing och citronklyfta
Jag gjorde en vitlök och ruccoladressing. Jag skulle göra en dressing som både passade till kräftorna, kycklingen och de andra tillbehören till kräftskivan
Häll av potatisvattnet och blanda potatisen med ruccoladressingen och resten av ruccolasalladen. Ruccoladressing- Mixa nästan hela förpackningen med ruccola (spar en näve) tillsammans med ¾ dl olivolja, 1 vitlöksklyfta, 1 tsk salt, 2 krm svartpeppar och saften från ½ citron till en slät dressing i en matberedare eller använd en stavmixer
Ruccoladressing. Börja med dressingen. Kör sallad, senap och ½ dl olja finfördelat i en mixer. Tillsätt alla ingredienserna och mixa tills allt är blandat
Mozzarellafylld lövbiff med pepprig ruccoladressing och pasta. Nu känner jag mig sugen på Bloggeriet igen och har lite mer tid än tidigare som student nuförtiden
Kycklingsallad med bacon, brie och grön ruccoladressing (4 port). Medan jag njuter av Danmarks fantastiska huvudstad tänkte jag att du ska få receptet på världens bästa dressing